Abortkamp – maktkamp

Husk 4. mars! – Da kommer denne boka ut, der også mitt bidrag i fjor til debatten er med på trykk!

“… Redaktør Susanne Kaluza har samlet de beste og viktigste av tekstene i abortdebatten”

Det var en glede i fjor å se hvor mange vi var som sto sammen om nei til endring av abortloven. Dette er ikke en kamp en skal måtte ta en gang til. Det at mine ord får være med på å ta del i det her, gir meg en hel del motivasjon videre. Dette er et uhyre viktig tema, som har skapt et stort engasjement (og ett stykk provosert Marlene) i meg. Jeg er takknemlig, og den 4. mars blir det boklansering på Dattera til Hagen i Oslo! Det ser jeg veldig frem til.

«Hvilket jævla år er dette egentlig?» tenkte mange da statsminister Erna Solberg høsten 2018 åpnet for å endre abortloven i regjeringsforhandlingene med KrF. I stedet for å feire 40 år med abortloven, gikk unge og gamle ut på gatene med det gamle slagordet «Vårt liv, vår kropp, fortsatt selvbestemt abort.”

Share: