Punktum finale

Nå… Nå kjenner jeg at det skal bli fint å dra her i fra. Halve leiligheten er pakket ned, nå gjenstår det bare å kaste… Så og si alle møblene mine? Jeg føler meg komplett ferdig med dem alle. En ny start, uten alle minnene som henger med dem. Ikke trenger jeg dem heller, dit hvor jeg nå flytter. En av fordelene med å flytte sammen med noen som allerede har bodd der en god stund, hehe… Så, nå blir halve av tingene med meg, og de resterende til foreldrene mine for den dagen jeg kjøper min egen leilighet.

Merkelig med det, … Men denne gangen har jeg faktisk koset meg med å pakke ned. Og kaste. Og… Kaste enda mer. Nå er jeg ferdig med å drasse med meg klær jeg aldri bruker, og duppedingser som sluttet å fungere for typ fem år siden. Hvem drar med seg en ødelagt stereo i tre forskjellige leiligheter? Jo, det er meg, det. Hele den setningen er egentlig meg, kort oppsummert.

Uaaansett. Dette blir siste flytte- innlegget. Neste som omhandler det temaet, vil være når jeg har levert inn nøklene her på mandag og er ute for godt og kommune grensen er krysset. Jeg er så klar som jeg kan bli. Kommer ikke til å savne en ørliten prosent av disse veggene. Noe hjem har ikke noe følt ut som siden da Aron og jeg bodde under samme tak uansett… – Kanskje neste gang… ♥

Share: