Idyll

Helga som var slengte jeg og A oss med på helgetur til Loen med familien min. Og som vi har koset oss! Til tross for at været ikke var helt det beste (ikke at det var noe bedre her hjemme heller, akkurat) så hadde vi en kjempetur. Det gjør virkelig godt å komme unna en ellers rutinert hverdag, og så er jeg jo så heldig som har en så flink gutt som Aron! Han er det virkelig ingen problem å reise på tur med, smilte fra vi kom til vi dro. Tålmodigheten på tur er helt klart ti hakk høyere enn det den er hjemme, foråsidetsånn 😉


Det er virkelig helt nydelig her inne. Vi var også innom sentrum hvor Aron fikk sitte på rosa traktor utenfor Moods, og det kan dere tro var stas, haha! Må helt klart bli med flere ganger, men da gjerne når det har blitt litt mer sommer i form av sol og varme. Aron elsker jo sjø og minimalt med klær – så båttur, bading og grillkos iført t-skjorte står desidert på lista for juli! 😉

Nei, denne helga trengte vi. Denne uka er nemlig fullbooket med timer og avtaler før sommeren virkelig kan ta plass – så vi bretter opp armene og gjør oss klar! Både øyelege, barnehabiliteringen, vektkontroll og ny ortosedrakt står på agendaen,- så når fredagen kommer skal det helt klart ligge is i fryser’n til Aron og sjokolade i skuffa til mamsen! 😉

Share: