Tiny superheroes

Hvor fint er det ikke at det finnes mennesker som bruker tiden sin for saker som dette – uten å forvente noe i gjengjeld? Lenge før A ble født har jeg vært medlem i gruppen deres på facebook, da jeg synes det var så mye fint der, så utrolig mange motiverende historier og sterke både foreldre og barn. Lite visste jeg at jeg noen få år senere kom til å sende inn vår egen historie…
Jeg var ikke i tvil der. Hva disse står for, alt de gjør – det er så fantastisk. Så det var jo en selvfølge at vår lille superhelt måtte få sin egen superhelt kappe! Ventelisten var lang, men tror dere ikke det var noen der ute, som leste om Arons historie – og ville være med på å sponse han denne kappen – og få han øverst på ventelisten? Jeg sendte mail og lurte på om jeg kunne få vite hvem det var, da jeg ville takke personlig (det koster nemlig penger å sponse…) men det var dessverre ikke mulig. Hvem enn denne personen er, selvom vedkommende trolig er amerikansk og aldri kommer til å lese dette,- tusen hjertelig takk.

Da dette er, som nevnt, en amerikansk organisasjon, trodde vi det nok ville ta en stund før den ankom, men å neida du – én liten uke senere kom den i posten, med egne kort med nye medlemmer og ett helt eget armebånd i tillegg. Kappen var, uforventet om jeg skal være ærlig, av kjempe god fleece kvalitet – varm og god! Aron selv ble kjempe fascinert av den nye kappen sin – så gjett om denne kommer til å bli mye brukt! Er man superhelt så er man superhelt må dere skjønne 😉 Hurra!

Share: