Sanserom

I skrivende øyeblikk befinner vi oss endelig hjemme igjen – og godt er dét! Vi har fått en del svar som føles veldig bra, og om noen måneders tid blir det utredning i Trondheim på St. Olavs for oss. Denne gangen angående en operasjon mot reflux. Det er så godt at ting blir tatt tak i! Nå krysser vi fingrene for at hverdagen etter hvert vil gi mindre plager og en bedre livskvalitet i lengden – både for store og små. Og jeg må få si det igjen: vi er jammen heldige som har nettopp Ålesund barneavdeling, legene og sykepleierne her fortjener all skryt i verden.

 

I går var vi en tur nedom sanserommet på forskolen som er på bygget. Tenk at vi ikke har visst om at de har dette tilbudet?! Så mange ganger som vi har vært her nå vet du… det var i hvert fall høyst på tide! Vi har bare hørt om tilbudene forskolen i seg selv har, og til nå har ikke det helt vært noe for A – da han blir så skeptisk i store rom, med ukjente mennesker, mange barn, brå bevegelser og høye lyder. Men du vet, han blir jo større denne gutten òg – og han tåler helt klart mye mer nå. Så dette var en fin prøvelse før barnehagentilvenningen starter.

Mini storkoset seg, det var veldig lett å se. Så spennende vet du! Han sov før vi dro ned, og var helt klart klar for å sove litt til når vi dro tilbake på rommet 😉 Mye stimuli for en liten kar må skjønne, med mange forskjellige lys, farger og musikk. Nei, dette slo virkelig godt an – skal helt klart få til et lite sansehjørne her hjemme også etter hvert 😊

Share: