Vår jul

I år, som i fjor, ble det sykdom i hus denne jula. Det har vært lite søvn og avslapping, en del turer på legekontoret og sykehuset – så det har vel egentlig ikke blitt noen tid til overs for å oppdatere denne falmende bloggen. Men visst har vi koset oss likevel, det har vi virkelig! Og minste sjefen i hus ble heldigvis frisk i tide for julaften og familiebesøk i romjula.

I år fikk A sin aller første pakkekalender (noe som besta, min mamma, hadde stelt i stand ❤️) og dere kan tro den falt i smak! Aldri har vi sett armene på denne gutten i så mye bevegelse som da den første pakken den 1. desember skulle åpnes 😉 Da skjønte vi fort at det ville bli underholdende når julaften sto for tur!

… Og julaften kom like fort som dette året har gått, ikke vet jeg hvor månedene fra januar til august forsvant, alt gikk jo så fort! I år, som i fjor, feiret vi sammen med min familie – med mye god mat, julefilmer og kos. Aron fikk så utrolig mye fint, og siden han nå ikke bruker body lenger grunnet ortosen ble det mange fine gensere på denne gutten, minst like mange bukser og mye godt ulltøy. Vi dro hjem andre juledag med splitter ny garderobe, med andre ord 😉

… Og lekene falt i hvert fall i smak! Det er så gøy å se interessen han endelig har begynt å få ovenfor lekene sine på egenhånd, for det har ikke vært så mye av nettopp det tidligere. Og det er jo ikke så rart å skjønne det, når armene ikke helt strekker til med det en vil få til. Nå ser det ut til at den kneika er over, og han klarer så mye mer enn tidligere. Og dét er jammen moro for oss alle sammen – helt fantastisk. ❤️

Det er så godt å se hvor langt en har kommet. Hvor mye roligere, til tross for alt, denne jula var i forhold til hvor nytt og “utrygt” alt var i fjor på denne tiden da vi nettopp hadde kommet oss hjem fra Neo, leger og sykehus. Det har gått så fort, og jeg er så takknemlig for hvor fint alt endte opp med å bli. Det ble mye nytt for Aron i år, og jeg er så stolt over hvordan han har taklet alt av forandringer og inntrykk. Han har blitt så stor, og jeg vet hva enn 2017 bringer – så klarer vi dét også. Sammen.

 

 

Håper dere alle har hatt en fantastisk jul –
og får ett godt og trygt nyttår ❤️🎊

Share: