Stor, større, størst!

Forrige uke da jeg var ute på jakt etter bursdagsgaven til Aron ble jeg stående ved denne sekken i en eeevighet… jeg konkluderte med meg selv at han trenger jo strengt tatt ikke noen sekk akkurat nå, og gikk videre. I flere dager har altså denne ligget i bakhodet, den var jo så utrolig fin – og ikke minst praktisk! Spesielt så ofte som vi er på helsestasjonen, så er det så himpla upraktisk å drasse med seg hele stellebagen når det eneste jeg trenger er sonde- utstyr, mat og noen bleier. Egentlig er det jo ikke direkte upraktisk, men det var det jeg overbeviste meg selv om da jeg tidligere på butikken i dag sto og betalte. For, ordentlig storgutt- sekk er vel bare stas? 😉

Og vips, så hadde utstyret til A fått plass i sin egen lille mini- ransel!

Flittig brukt skal den nok bli, og så er det jo jammen ikke lenge igjen før vi skal begynne å prøve oss på noen timer i barnehagen. Først må i hvert fall operasjonen den 18. bli overstått, så får vi se hvordan måltidene går etter det. Jeg er jo, som tidligere nevnt, litt skeptisk på om barnehagen fortsatt blir litt for overvelmende for Aron – så vi drøyer det fortsatt ut. Så må jo alt av utstyr bestilles og stå klart, som en ekstra spesialstol for Aron som han allerede har her hjemme, innowalken han skal trene på der som vi skal inn og prøve uka etter Rikshospitalet – og egen assistent må på plass. Mye gjenstår og vi har ennå mye med tid. I tillegg vet en jo ikke hvordan det vil bli før en prøver! Vi har i hvert fall en spennende tid i møte.

Share: