Uka som gikk

På onsdagen forrige uke reiste vi jentene i familien, som vil si mamma’n min og søstrenenr mine, (+ og lille A, så klart!), til Førde på VG lista! Da turen er en grei dagstur for oss voksne, men kanskje litt i overkant for han lille karen, bestemte vi oss like så godt for å ta ei natt på hytte i samme slengen. Kjempe koselig! Turen gikk over all forventning, og Aron storkoset seg – han er veldig glad i bestaen sin den gutten der, for ikke å glemme minitantene! Selv byttet vi på å være inne da det ble litt for mye lyd og støy for Aron inne på selve området, noe som gikk kjempe fint. Passet ypperlig for meg også, for eneste jeg egentlig var interressert å se var Vinni. Ingen storfan av pop Norge kan en vel si… 😉 Men veldig morro å være med på når det først ble arrangert så nært – for stemning, det var det!

Norsk sommer vettu! Ellers går dagene unna, og på søndag blir Aron hele ett år. Jøss… var det ikke forrige uke vi reiste hjem fra Neo da? Eller var det forrige uke han fikk sin aller første tann? Nei, vent, han holder på med tann nummer ti han, ja. Stemmer det. Altså, … kort sagt; en skjønner ikke hva andre mener med at tiden flyr før en får barn. Får nesten pustebesvær av hele pakka.

I dag på helsestasjonen har gutten her snart bikket ni kilo, over syv kilo siden han ble født det – og hele 74 cm lang! Motorisk går det sakte men sikkert fremover og han snurrer nå fra mage til rygg! Noe han tidligere har vært litt for ‘stiv’ i musklene til – og hode- nakkekontrollen har økt betraktelig på svært kort tid. Han holder leker mye lengre over tid og babler mange flere ‘ord’ når ting ikke går helt som han vil 😉 Personligheten, den er der.

Nei, den babyperioden altså…

Den kan jammen virke lang i en hektisk hverdag, men den er unna på ett blink. Plutselig sitter man der med ett småbarn istedenfor en baby – og en sitter igjen og undrer hvor i alle dager det siste året ble av. Jeg hørte hele veien at tiden måtte nytes, for det går så himla fort. Men, hjelpe meg da, så fort? Det fikk jeg da aldri høre. … Eller?

Share: