Idyll

Ah, da kom endelig sommeren for i hvert fall én dag! Deilig! I dag har vi faktisk tilbringt hele dagen ute, med både soling og grillkos. Den obligatoriske sommerisen og jordbær med krem har blitt inntatt og hele denne herlige dagen ble avsluttet med en lang trilletur ved sjøen. Dere kan tro det var en gutt som sovnet momentant når vi kom hjem, var ikke spennende å ta kveldsbadet engang. Da har man hatt litt av en dag da! 😉

Det er lett å se at denne gutten trives ute, når temperaturen er skyhøy og han kan få se alt som skjer rundt i vogna si uten fare for både vind og regn. Da er det helt greit å sitte i den altså! Etter måneder hvor vi ikke kunne dra ut på Intensivavdelingen, for så flere måneder med trening for å sitte i vogn uten panikk og apné (pustestopp, det var dessverre mange av de i starten) – så er det ubeskrivelig å kunne trille rundt denne sommeren i nydelig vær.

Det får meg til å tenke litt ekstra på de som nå er på Neo, i lignende situasjon som vi var. Den følelsen sitter godt, det er som det var i går… Frokosten på verandaen på knappe to meter, ti minutter om morgenen – før timer i en sykehusseng sto for tur. Derfor vet jeg at det ikke er noen selvfølge å få ha denne friheten, og prøver å gjøre det meste ut av hver dag sommeren er her. For i fjor, da var det ingen sommer.

Takknemlig, jeg er det.

Ja visst, ja! Neste uke reiser vi faktisk til Førde på VG Lista sammen med resten av familien – noe vi gleder oss veldig til! Det blir nok ingen storferie på oss i år, da Aron har operasjonen sin, så småturer som dette blir da ekstra stas 😃 Også har man blitt bitt av basillen da – undres jo på om kanskje Pikachu befinner seg der. Dere vet…

Share: