En av de store gutta

”And although we stand strong, we get tired, sometimes we are barely keeping our feet planted and we fear the tide will finally defeat us and wash us away. So we reach out and hold each others hand. Because we know together we are stronger.”
— Ellen Stumbo

I dag kom de fra barnehabiliteringen med den nye sittestolen til Aron! Jeg har vært så spent på hvordan dette skulle gå, for dette med seler, være fastspent… altså, vi misliker bilsetet for en grunn 😉 Men, jøss – som denne gutten elsket den fra første stund! Som jeg nevnte på Instagram tidligere – har dere sett øyeblikket hvor noen oppdager verden på en helt ny måte? Dette var det. Superstolt gutt som fikk leke med lekene sine oppreist og sitte ved kjøkkenbordet for middagen sin sånn store gutter gjør 😊 Så mye latter og så mange smil, rett og slett herlig!

Neste nå er Innowalk, ståstativet til Aron som kommer til høsten. For dette må han være vandt med å ha på seg sko, så det blir også det nye fra og med nå – ordentlig stor-gutt-sko hver gang vi går ut! Fra nå av har vi jo sverget til strømpis og tjukke sokker, da Aron ikke er så aktiv av seg som andre i denne alderen er. Så det blir mye spennende som skjer framover!

Som tidligere nevnt er det jo en realitetssjekk alt dette her, jeg mimrer jo litt tilbake til Neo da jeg tenkte at med tiden som går, da vil alt bli mye lettere. Når han kan sitte selv, gå sine første skritt… si sine første ord – leke turbo på gulvet. Vi vet jo nå, at alt dette vil kreve mye mer for Aron. Så klart har det vært tunge stunder og tøffe tanker, men alle fremskrittene og de fine stundene med smil og latter veier så mye mer. Ingenting er en selvfølge, og det er noe vi alle må bli flinkere til å huske på i hverdagen. Ta ikke de små tingene for gitt, for når du ser tilbake på de vil de alltid ha vokst seg så mye større.

Share: