C`est la vie

I en hektisk hverdag rekker en svært sjeldent å sette seg ned for å lure på hva en nå skal ta seg til. Rutinene har gått ganske i ett, og med sondeernæringen til Aron har jeg kanskje satt flere hinder i min egen vei enn strengt tatt nødvendig. Jeg har tidligere vært ganske påpasselig til nå at jeg må være hjemme fra butikken eller turer til dét og dét klokkeslettet, for Arons måltid. Sånn kan det ikke være. Det blir hva du gjør det til, livet er akkurat her og nå – så da var det høyst på tide å finne ut andre måter å få en hverdag til å gå rundt på uten å bli låst inn i rutiner som faktisk ikke trengs.

Derfor, omtrent hver dag de siste to ukene nå, har jeg pakket stellebagen med sondesprøyter og mat – og satt gutten i vogna for lunsjen sin utendørs på trilletur. Det er så deilig å endelig kunne kjenne på den frihetsfølelsen, føle at en endelig har blitt komfortabel med endringene som har vært. Jeg har trodd i lang tid at jeg har kommet meg inn i denne hverdagen, jeg har tross alt stått i det snart ett år – men det er først nå det virkelig kjennes. Det er som det er, og det er helt greit! Dagene går rundt, matingen er ikke så rutine- innøvd lenger, treningen gir fremskritt og juli måned regner forøvrig bort. Hverdagen, dere… den er da ikke så værst 😉

Apropo trilleturer, ja! Nå har vi to nye vogner å oppdage verden med, og det gjør jo hverdagsturene enda finere 😊 Stokke Xplory har falt i veldig god smak da den er så høy og en får så fin kontakt med babyen i den. For ikke å glemme alle de praktiske løsningene og delene på den! Den andre er City Mini fra Baby Jogger – denne skal brukes på mer ulent terreng tenker jeg, på lengre turer vekk fra både biler og sentrum, da den i større folkemengder vil bli litt voldsom enda for Aron, siden den bare er framovervendt. Til nå har vi hatt Emmaljunga Polar Performance, og jeg har funnet ut at disse typiske ‘kassevognene’ ikke er noe for noen av oss. Så det var deilig med en forandring!

Kommer eget innlegg om vognene senere!

Nei, vi har hatt det fint den siste tiden. I dag har vi vasket leiligheten, fått ut noen møbler og inn med noe nytt – og i morgen (i dag, blir det vel…) kommer de med den nye sittestolen til Aron fra Barnehabiliteringen 😊 Så nå skal det nok bli fremgang på fast føde- treningen, det blir bra!

Share: