Helgekos

For en fin helg det har vært ☀️ På fredagen dro vi til foreldrene mine for ordentlig fredagskos med fredagstaco og fredagsgodis. Til og med krabbe ble servert i løpet av kvelden, herlig! Denne gangen smakte til og med mor her på tacoen – jeg er nok en av de få sære som ikke har så sansen for nettopp det. Men, nå har det faktisk begynt å nærme seg år siden sist, så denne gangen smakte det ganske så greit!

Må også nevne noe som var så utrolig fint å se… bestemoren til Aron, mammaen min, hadde kjøpt en lekehund for underholdning til Aron, en som blåser bobler når man trykker den på magen. Dere kan tro den falt i smak altså! Som den gutten veivet med armene, man kunne virkelig se fremskrittene han har gjort med de – han var rett og slett så utrolig fascinert!
Jeg hadde planer om å boble meg i boblisen deres på verandaen før kvelden kom, men dessverre ble jeg faktisk alt for trøtt. For trøtt for boblebad, da altså… Livet som småbarnsmor der, det treffer til tider 😉 På lørdagen tilbringte vi dagen på verandaen med melon, jordbær og krem og kaffe. Aron slå til og med på stortromma og spiste x antall skjeer fra lasagnen sin. Sulten av frisk luft og nye inntrykk må dere skjønne. Suksess!


Juli måned… nå nærmer det seg med stormskritt Arons bursdag også. Føler jeg konstant nevner det, men det er virkelig en stor dag altså. Det er det jo for alle foreldre, helt klart – men for oss var jo ikke dette en dag med selvfølge helt i starten. Det er så rart å tenke på hvor fort tiden faktisk har gått, og den neste måneden vil nok gå like fort – om ikke enda mer. Så neste uke skal jeg så smått starte med forberedelsene for den 😊 Gleder meg! Eneste jeg virkelig krysser fingrene for er at det skal bli en fin og varm sommerdag den 07/08, for en bursdagsfeiring på verandaen eller i hagen hadde virkelig vært suverent. Jeg har ingen andre i familien min som har bursdag på denne årstiden (novemberbarn her) så det hadde vært fantastisk å få til når muligheten først er der. I mine bursdager har gjestene alltid ankommet i boblejakker skjønner dere… 😉

Share: