En herlig sommerdag

Overskriften sier alt ☀️ I dag har Aron og jeg stort sett tilbringt dagen ute, og vært litt overalt. Vi har trillet oss litt dit og brukt bæreselen litt hit. Så bestemte vi (… vel, mamma’n da 😉) oss for å ta lunchen ute når tempen først var bikket 18 grader. Noe så herlig! I tillegg strømmet det musikk fra høytalerne i grillteltet nede på Coop, så sommermodusen vat virkelig på topp. Tror ikke gutten her klaget heller, bare han fikk se trærne suse og en klar blå himmel var han godt fornøyd. Suksess!

Vi fikk også ny innkallelse for PEG- operasjonen til Aron i dag, som landet på 18. august, heldigvis etter bursdagen hans. Denne gangen blir det nok jeg og mormoren til lille A som reiser, og det skal bli så utrolig godt å få det unnagjort. Nå skifter vi tapen på denne sonden omtrent hver dag siden denne rampen skal ha den ut (fort som fy!) så da er det veldig greit å ha en ny time å forholde seg til. Krysser fingrene for denne gangen!

I morgen er det duket for en ny runde med fysioterapi for så en liten tur ned til vår aller godeste oldefar ❤️ Satser på et fortsatt strålende vær, sånn vi kanskje også kan få trillet en tur ned på Cubus for å kjøpe den sårt etterlengtede grå baby- capsen mamma’n her har sett på i lang tid. Nå er jeg veldig obs! på at ørene til Aron alltid skal være dekket, så jeg har alltid gått rett forbi – men når det er 20 grader i lufta, null vind pluss vogn og strålende sol… da er det vel ikke så gæærnt 😉

Share: