Vår første 17. mai

Gratulerer med dagen, alle sammen ❤️ Først og fremst håper vi at dere alle har hatt en fin dag! I år valgte vi bort toget, da Aron fortsatt er svært var for store folkemengder, høye lyder og støy generelt – så å sette han i en sånn setting føltes ikke riktig i år. I tillegg er jo vogna fortsatt ikke helt godtatt, så bare det er jo en stressutløser for en liten kropp i seg selv. Men, til neste år, vet du! Da står vi klar 😊 Så det har vært en relativt rolig dag for oss, med grillparty hos min side av familien på kvelden – med myyye god mat. Helt perfekt avslutning på dagen!

Aron hadde i dag på seg ett nydelig sett strikket av farmoren sin, og har koset seg stort med all oppmerksomheten – for engangsskyld 😉 Plutselig var det heeelt greit å bli beundret av alle mann, til og med noen små smil kom frem! Til nå er det jo bare jeg og pappaen som har fått sett de store glisene som av og til kommer – så det var kjempestas. Men nå er det natt på alle mann, for i morgen har vi time på helsestasjonen før klokka bikker ni. Blir spennende å se på vektoppgangen nå, og litt på utviklingen på det motoriske siden sist. Én ting er i hvert fall sikkert – fremgang har det vært!

Share: