Litt nytt

For noen dager siden kom onkelen min på besøk, eller, gammel- onkel som han nå kaller seg (😉) og både han og moren min hadde med hver sine gaver til store og små. Eller bare små og små – når det kommer til gaver har jeg mentalt ikke vokst siden jeg var 10. Kjempe stas! Så nå er det en liten gutt her i hus som skal bli riktig så fin fremover – eller rett og slett råtøff. 😉

Ellers har dagene bare flydd avgårde her for tiden, som vanlig. Jeg rekker omtrent så vidt å se på klokka før måneden har passert. Herlighet, tenk at vi har kommet oss til mai?! Bare tre, korte måneder igjen og mini her fyller året. Jeg kan ikke engang huske at jeg en eller annen gang i løpet av det siste halvåret har pakket bort bodyer i størrelse 42 – og erstattet dem med de i størrelse 74. Jeg vet jeg har gjort det, for borte er de, men… hjelpes. Man får alltid høre at man må nyte babytiden, for den er unna før en aner ordet av det. Aldri skjønte jeg betydningen av nøyaktig hvor fort tiden faktisk går med en baby i hus. Heads up, til deg det måtte gjelde: folk lyver ikke. Før uka er omme er vel Aron allerede konfirmert.

Men godt er det, alt føles mye tryggere til eldre Aron blir – og jammen er det godt at vi går mot varmere lysere dager i tillegg. Jeg lengter virkelig etter sommeren nå. I går skiftet vi faktisk over til sportsdelen på vogna da sola stekte og det var null antydning til vind. Det var virkelig noe nytt, for så rolig har jeg aldri sett lillegutten i vogn før! Så forhåpentligvis har vi noen fine turer i vente denne måneden ☀️ Det trenger vi nå, for allerede den 19. starter vi opp behandlingen på Barnehabiliteringen i Ålesund. Blir nok en del reising på oss fremover, så da er det godt at juni befinner seg rett rundt hjørnet.

Share: