Den første ferien

Dagene flyr avgårde og vi har allerede vært nesten en uke her i Sarpsborg! Været har vært helt nydelig, og vi har også vært innom Sverige en liten tur. Kjenner godt i magen at det er påske, for vi lider ingen nød for å si det sånn! Når jeg blar i gjennom bildene her så ser jeg at de neste tre dagene må jeg virkelig få knipset litt mer… helt tomt gitt. Flyturen gikk forresten overraskende bra, bare noen minutter i lufta og Aron sovnet fredelig i fanget på papsen. Å sitte fastspent er visst ikke så ille så lenge man er fastspent i noen istedenfor noe, tydeligvis 😉

Tror vi alle trengte denne turen her. Er så fint å se at Aron har blitt mye mindre folkesky i en hverdag med mange mennesker rundt hele døgnet. Blir spennende å se nå om det varer også når vi er hjemme, eller om det bare er noe han har funnet på å godta her og nå ‘i nøden’… 😉 Også er det jo veldig gøy å kunne vise frem superhelten vår til familiemedlemmer som bor langt borte fra oss, er ikke til å legge skjul på at det var storstas for oss alle!

For den lillevennen vår skal det ikke så mye til før litt blir alt for mye, en del av at han ble født prematur sitter fortsatt godt i, og det må vi ta på alvor og fortsatt skjerme litt så det ikke blir så voldsomme forandringer når vi har en ellers så rutinert hverdag. Derfor er det virkelig helt fantastisk å se hvor godt han har håndtert denne ferien, uten noen problemer! Da vet vi at det går dét også, nå som vi nærmer oss sommeren med stormskritt 😃 Nåja, akkurat stormskritt var vel så…

Share: