Solfylte gleder

For en herlig, sommerlig dag! Under samtalen med overlegen fikk vi nå bekreftet at det er høyst usannsynlig epileptiske kramper mini har. De hadde gått over EEG- resultatene igjen, og det var så lite antydning på nettopp det at en videre utredning ikke var nødvendig. Og dét, dét var gode nyheter, det – for da fikk vi reise hjem! Når man kjenner at ei natt var mer enn nok denne gangen, så undrer jeg sårt over hvordan vi en gang klarte to måneder her inne, hehe.

 

Da er vi tilbake der vi tidligere var, at episodene kommer grunnet problemer i mage/ svelg, noe som ganske tydelig utgjør stort ubehag – og det er jo nettopp derfor vi reiser til Rikshospitalet i april for videre utredning der. Ser veldig frem til den timen, til tross for mamma- nerver på høyspenn. Mer om det senere! Ettersom det ikke beligger noen alvorlige grunner bak, fikk vi klarsignal for at det å reise på påskeferie – det var det ingen grunn til å utsette! For en glede! Så på søndag reiser vi sammen med familien til Joachim til Sarpsborg, til resten av familien deres! Det blir Aron’s første både ferie og flytur 😃Vi gleder oss! En liten prøve på hvordan det eventuelt vil bli når vi reiser til Riksen når den tid kommer.

Share: